Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Beauty and the Beast Serbia
When she was a teenager, Catherine Cat Chandler witnessed the murder of her mother. Cat would have been killed too, but someone - or something - saved her.
Broj poruka : 7 Datum upisa : 01.12.2012 Lokacija : U Mystic Fallsu kod Damona u njegovoom krevetu ❤ !
Naslov: The Vampire Diaries / Vampirski Dnevnici Sre Dec 05, 2012 8:48 pm
Citat :
Serija je snimana prema seriji romana 'The Vampire Diaries' L. J. Smith na lokacijama u Atlanti. Osvojila je nagradu People's Choice i šest nagrada Teen Choice. Vrlo brzo je stekla popularnost i kultni status među mlađim generacijama, a premijeru druge sezone gledalo je 3,4 milijuna gledatelja. Četiri mjeseca nakon tragične prometne nesreće u kojoj su poginuli njihovi roditelji, sedamnaestogodišnja Elena i njezin petnaestogodišnji brat Jeremy još se suočavaju s novom stvarnošću. Elena je oduvijek bila briljantna učenica - lijepa, popularna i angažirana u školi i oko prijatelja. No sada se bori s ogromnom prazninom i tugom svijeta koji je okružuje. Malu utjehu Elena pronalazi u poznatom društvu koje čine najbolja prijateljica Bonnie, suparnica Caroline i bivši dečko Matt. Jeremy je izloženiji putu u propast zato što se druži s društvom sklonim drogama, s kojima i sam počinje eksperimentirati. Tu je i njihova teta Jenny koja im pokušava nadomjestiti roditelje. Na početku školske godine u Mystic Falls Highu, Elena i njezini prijatelji fascinirani su zgodnim i misterioznim novim učenikom Stefanom Salvatoreom. Elena i Stefan odmah osjete privlačnost, no Elenu zbunjuje Stefanovo bizarno ponašanje kada se niotkuda pojavi na grobu njezinih roditelja. Ipak, nije ni svjesna da Stefan krije mračnu i smrtonosnu tajnu - on je vampir!
Pravi zapleti pocinju kada Elena upozna Stefanobog brata Damona. I prema njemu osjeti privlacnost takodjer.
Uloge:
Nina Dobrev Ian Somerhalder Paul Wesley Steven R. McQueen Sara Canning Kat Graham Candice Accola Zach Roerig Kayla Ewell Michael Trevino Matt Davis Joseph Morgan
Miccy Admin
Broj poruka : 66 Datum upisa : 18.11.2012
Naslov: Re: The Vampire Diaries / Vampirski Dnevnici Čet Dec 06, 2012 9:02 pm
ja sam pogledala samo prvih par epizoda prve sezone
Delena ❥ Admin
Broj poruka : 7 Datum upisa : 01.12.2012 Lokacija : U Mystic Fallsu kod Damona u njegovoom krevetu ❤ !
Naslov: Re: The Vampire Diaries / Vampirski Dnevnici Čet Dec 06, 2012 10:45 pm
Ja gledam trenutno 4 sezonu svakog CET kada izlazi.
Sponsored content
Naslov: Re: The Vampire Diaries / Vampirski Dnevnici